Despre

SuEUnt Doina Filipescu.

Sunt licentiata în Automatică şi Calculatoare. Am obţinut Professional Diploma in Management  la Open University din Marea Britanie. Apoi am studiat ceva …  Psihologie la facultatea din Universitatea Al.I Cuza Iași.

Am absolvit multe școli și multe cursuri. Cele care cred că vă interesează sunt: cursuri la nivel de Master in NLP, Hipnoterapie, Time Line Therapy®, Business & Life Coach la Life Key Institute din SUA. In 2014 am devenit membru al IMMA (Asociaţia Internaţională de Meta-Medicină), ca proaspăt Meta-Health Practitioner.

Sunt pasionată de dezvoltare personală şi învăţare. Caut constant modalităţi de a comunica ecologic cu cei din jur.

Mi-am trăit viața bucurându-mă de multe daruri. Unul dintre ele a fost plăcerea de a învăța, de a citi, de a descoperi mereu. Un altul a fost curiozitatea. Un al treilea a fost capacitatea de a mă dedica unui proiect mare de la primele visuri până la finalizare, fără să dau bir cu fugiții... Al patrulea meu dar e cel de a mă bucura de munca însăși. Orice fac, fac cu bucurie. Al cincilea dar l-am primit pe la 30 de ani într-o după amiază de toamnă când, plimbându-mă pe malul râului Bahlui, am ”deschis ochii” și am înțeles că există Dumnezeu. Acesta a adus al șaselea dar: lipsa fricii. Inima netulburată de teamă a făcut să iasă la iveală un alt dar: claritate mentală. În acest mod, pentru mine, atât în detaliu cât și în abstract, orice călătorie este posibilă. Sine ira et studio.

Îmi plac oamenii și poveștile. Îmi plac metaforele şi felul în care ele ajută oamenii să înţeleagă ușor concepte şi idei. Și Iisus a spus multe parabole, iar învățămintele lor sunt foarte puternice, mereu noi și pline de inspirație pentru mine, la vârste diferite.

Vă mulțumesc că parcurgeți acest blog.
Vă doresc Libertate, Iubire, Credință, Echilibru. Toate acestea, Împreună!

5 comentarii

5 gânduri despre „Despre

  1. Doina, ai incercat sa te apleci asupra scrierilor si cugetarilor lui Shakespeare? Il gasesc muuult mai consistent si cu o viziune mult mai pozitiva decat Isus cu Biblia asta a lui, o colectie deprimanta de atrocitati, ilegalitati si imoralitati. Toate, avand la sfarsit comentariul „nt, nt, nt, asa ceva nu se face, nu-i mitzvah…”! Si da! prefer sa citesc gandurile, pildele si invatamintele pentru viata noastra direct de la mama lor, din scrierile tibetane sau indiene, acolo unde Isus a fost la scoala. Este adevarat, viziunea evreiasca asupra vietii, ilustrata de diversele Biblii este mai comerciala, mai usor de consumat, dar si mai speculativa. In concluzie, o buna afacere. Suna cunoscut?

  2. Si au am studiat Automatizari si Calculatoare in TM si acum am ajuns „doctora in Jungla Lacandona” din sudul Mexicului unde m-am stabilit dupa ani de calatorii prin viata si lume. Sunt putini dar pretiosi oamenii care ajung sa faca ce ii indeamna inima. Aveti un condei minunat. Felicitari si succese. (angiela77@gmail.com)

  3. Ai un suflet frumos doamna!.Și ca sufletul ți-e gândul care poarta mana ce tine pana. Pana aceea fermecata ce lasă urme adânci de durere, tristețe, bucurie și dragoste în sufletele pe care le atinge, le mângâie și le alinta. Ai un suflet frumos, doamna!

Lasă un comentariu