Despre afacerile mele

Fiecare pas în lume mi-a crescut smerenia și recunoștința. Cu cât trec prin mai multe experiențe, cu atât înțeleg ce noroc am avut de a trata fiecare situație ca pe o lecție într-o mare școală. Am iubit din copilărie școala, cartea, jocul cu ideile și oamenii ce răspândesc în lume cuvinte ziditoare. Și, când iubești ceva, ajungi ca acel ceva să te iubească pe tine. Deși par o femeie de afaceri în lume, în secret eu sunt Ucenicul ce învață continuu.

Cu ce mă joc și de la ce învăț?

O afacere de network marketing, așa cum îi stă bine unui om care caută modele evolutive.  Afacerea mea presupune noblețe în comunicare, siguranță financiară, exactitate în îndeplinirea obiectivelor și dezvoltare personală – deci mă pot dezvolta în aceste direcții. În plus, am acces la informații și soluții pentru sănătate, la relații de calitate și la activități plăcute cu prietenii. Sufletele oamenilor sunt atât de minunate și o astfel de afacere presupune să stai alături de sufletele oamenilor. Cum poți să evoluezi mai elegant decât susținând evoluția altora?

O afacere în educație și coaching. Susțin stăruința și aspirațiile altor oameni pentru aflarea misiunii și împlinirea propriului lor potențial. Oferindu-mi puterea și înțelegerea, cred că pot aduce lumină pe drumul către Sursa și resursele interioare ce îi hrănesc pe ceilalți în creșterea lor. Astfel, îmi îndeplinesc o parte din misiunea mea. Coachingul împuternicește oamenii. Educația le reamintește că sunt liberi să iubească și să crească.

Am avut, în trecut, o afacere cu decorațiuni, plante și flori. Am plecat de la fumusețea exterioară și, trecând la următorul nivel, al celor nevăzute, am ajuns la a dezvălui frumusețea interioară a oamenilor. Mă simt mai utilă, astfel, fiecărui om și umanității.

4 comentarii

4 gânduri despre „Despre afacerile mele

  1. …felicitari ptr. viata frumoasa pe care o traiesti…iti doresc vise frumoase implinite in viitor…incepind cu sanatate…dragoste…si bani…!..”Secretul”…este cu tine…!

  2. Vizitand dupa multi ani tara mea de origine am ajuns pe la manastirile din Moldova. sunt pe langa Suceava. Sper ca drumurile noastre se vor intalni odata. am sentimentul ca avem multe de impartasit.

Lasă un comentariu