Despre afacerile mele

Am mai multe opțiuni.

O afacere de network marketing, așa cum îi stă bine unui om obișnuit.  Pot ajuta și avea acces în același timp la multă sănătate și la relații de calitate, ca și o activitate plăcută cu prieteni.Veniturile de tip royalties sunt scopul meu financiar, iar sufletele oamenilor sunt atât de minunate și o afacere tip MLM presupune să stai alături de sufletele oamenilor. Cum poți să obții venituri mai elegant decât ajutându-i pe alții?

O afacere în educație și terapie. Mă face să mă simt împlinită. Ajutându-i pe ceilalți să crească, îmi îndeplinesc o parte din misiunea mea. Terapia împuternicește oamenii. Educația le reamintește că sunt liberi.

Am avut, în trecut, o afacere cu decorațiuni și flori. Îmi plac la fel de mult ca odinioară, dar am refăcut prioritățile din viața mea. Sunt mai folositoare, la un alt nivel, celor din jur.

Reclame
4 comentarii

4 gânduri despre „Despre afacerile mele

  1. …felicitari ptr. viata frumoasa pe care o traiesti…iti doresc vise frumoase implinite in viitor…incepind cu sanatate…dragoste…si bani…!..”Secretul”…este cu tine…!

  2. Vizitand dupa multi ani tara mea de origine am ajuns pe la manastirile din Moldova. sunt pe langa Suceava. Sper ca drumurile noastre se vor intalni odata. am sentimentul ca avem multe de impartasit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s