Scrisoare pentru fiicele mele și nepoata mea

Azi vreau să îți transmit niște gânduri despre protecția psihică și spirituală, copila mea. Vin vremuri diferite. Nu va mai fi ce a mai fost până acum . Vremuri mai grele… Sau mai ușoare… depinde de spiritul tău.

Pregătită – Un prim țel ar fi: să fii pregătită pentru orice vine în viața ta. Căci nu va fi bun sau rău, pur și simplu va fi o consecință a alegerilor tale. Cele mai multe alegeri sunt definitive, dar poți ajusta mereu, dacă ești atentă la mesajele intuiției. Și vei avea tot mai multe șanse, dacă vei învăța din experiența maeștrilor.

Protejată. Întotdeauna vei fi protejată de dragostea lui Iisus. Niciodată nu vei fi singură. Ai fost creată ca ființă perfectă, din iubirea lui Dumnezeu pentru tine. Iubirea există mereu și va exista de-a pururea. Ce ai tu de făcut e doar să înveți s-o simți și s-o dăruiești.

Realitatea și Universul – Află cum funcţionează cu adevărat Universul şi efectul pe care îl au legile sale în crearea Realității tale. Realitatea pe care o percepi tu, deci Adevărul tău, este doar rodul minții tale iar toți ceilalți vor percepe altă Realitate. Există o Realitate Obiectivă și multe Adevăruri Subiective. Așa că, fii liniștită. ”Totul e perfect/ibil în Realitatea mea…”

Află ce este Spiritul. Găsește căi de a-ți dezvolta componenta spirituală a ființei tale. Așa cum am vorbit acum mulți ani, toate marile spirite ale umanității au trăit pentru tine. Și Iisus, și Beethoven, și Mozart, și Michelangelo… toți. Hrănește-ți spiritul și sufletul cu perfecțiunea lumii. Trezește-te și culcă-te cu credința asta în suflet. Folosește asta. Pune-ți spiritul tău și sufletul tău în slujba vieții, în slujba a tot ceea ce există. Acesta e rostul tău. Preamărește și onorează Creația și Creatorul.

Roagă-te. Pornește cu o rugăciune, lucrează rugându-te și mulțumește la sfârșit pentru ajutor și protecție, extinzând la Tot. Roagă-te și mulțumește lui Dumnezeu neîncetat. Ai toate motivele.

Găsește îndrumători spirituali – Descoperă secretele celor puternici, liniștiți, senini. Citește literatură spirituală, caută mentori care să te îndrume și modele de urmat. Intră într-o rețea de persoane dezvoltate spiritual, află cum se protejează și sprijină unii pe alții. Crede. Iubește. Nădăjduiește.

Putere, forță și energie – Învață fundamentele și diferențele dintre putere și forță, învață despre legile energiei. Totul e energie. Ține minte și aplică.

Tăcere şi Liniște – Uneori cuvintele nu sunt opțiunea cea mai bună. Învață tăcerea și ascultă puterea din liniștea ei. Folosește Puterea, nu Forța. Puterea e tăcută, Forța e zgomotoasă.

Cuvinte puterniceLa început a fost Cuvântul… Știi la ce mă refer. Descoperă cum poţi utiliza vocabularul ca pe un instrument de putere şi ce cuvinte specifice îți vor da putere și mai mare. Transformă-ți vocabularul. Ești liberă, e simplu și e gratuit. Împuternicește oamenii cu cuvintele tale.

Cultivă-ți sufletul – Grija pentru sufletul tău și al altora joacă un rol crucial în procesul de protecţie psihică. Gunoiul din materie, ca și cel energetic, funcționează după aceleași legi: se transformă, dar nu dispare. Niciodată nu scăpăm de gunoiul aruncat: el rămâne tot pe planeta noastră. Tot așa, gunoiul care intră sau iese din sufletul tău, rămâne tot acolo. Chiar dacă tu crezi că l-ai dat altuia. Verifică. Gânduri de invidie, gânduri descurajatoare, vorbe grele sau bârfe nevinovate, intenții nepotrivite. Toate sunt în sufletul celui ce le trimite. Poate sub formă de sentimente refulate, de ”judecăți”, de supărări, de tristeți sau dezamăgiri.

Dăruire. Nimic nu funcționează fără dăruire. Dăruiește și dăruiește-te. E valoarea cea mai împlinitoare și porunca lui Iisus: ” …și pe aproapele tău ca pe tine însuți!”. Servește sufletele altora, ajutându-le să găsească o cale de înălțare.

Filtrează Negativismul – Identifică sursele de mesaje negative pentru mintea și sufletul tău. Închide ușa vizitatorilor nepoftiţi. Sau dă-i afară pe cei ce sunt deja acolo: gânduri, amintiri, mesaje din trecut. Chiar dacă sunt mesaje parentale. Descrie-ți propria Realitate, nu mai lăsa umbrele vechi să o facă pentru tine.

Relații încurajatoare – Relațiile tale sunt cheia pentru o viaţă împlinită. Frecventezi medii care te încurajează și te pun în valoare sau care te sustrag de la propria ta misiune? Înveți, crești spiritual, profesional, emoțional sau doar te distrugi? Dăruiești și simți iubire necondiționată și compasiune?

Onorează-ți casa și familia: Căminul și familia sunt sursa ta de pace, putere și protecție psihică. Acolo ești cel mai Tu. Oferă liniște psihică, iubește, iartă, înțelege, sprijină. Roagă-te pentru toți ai tăi, cei care au fost, cei care sunt și cei ce vor veni după tine.

Onorează-ți mintea. Învață despre minte, despre subconștient și supraconștient. Pune în aplicare. Rolul subconștientului este să te apere și să te țină în funcțiune sănătoasă, așa că poți avea încredere în el. Fă doar ce simți, nu ce gândești sau calculezi. Urmează-ți instinctul. E busola ta cea neîntinată.

Onorează-ți afacerile – Etica în afaceri va fi primul lucru pe care îl poți aplica în muncă, astfel încât să ajustezi aspectele împlinitoare ale vieții tale.

Soluționează problemele una câte una. Gestionează corect problemele pe care le ai: fă o listă și ocupă-te de ele. Există trei moduri: a rezolva, a dizolva și a soluționa problemele. Când rezolvi o problemă, ea dispare temporar. Când dizolvi o problemă, îi schimbi/redefinești contextul și problema dispare de la sine. Nu o vei mai întâlni. Când soluționezi o problemă, se pare că ești cel mai câștigat: ai făcut o schimbare în tine. Fiecare problemă apare la un anume nivel de dezvoltare. Soluția ei e la un nivel superior. Bucură-te de probleme ca de daruri ale Domnului, ca să te poți înălța.

Schimbare. Spirala Universală a Schimbării te învață că instrumente excelente de soluționare a problemelor sunt: Iertarea, Acceptarea, Plecarea, Despărțirea, Descătușarea, Împăcarea. Găsește și altele și vei avea Pace. Schimbarea e o lege a firii. Folosește-o. 

Viaţă şi moarte: frica de moarte este destul de copleșitoare la unii. Evoluția ta spirituală va înlocui, în mod delicat, frica cu înțelegerea și, mai apoi, cu serenitatea. Totul este o transformare, o evoluţie. Tu eşti o za în lanț, legătura pentru cei ce vin după tine.

Valoare experienţei – Experiențele spirituale ghidate vor fi de mare ajutor. Învață să taci, să meditezi, să postești la orice viciu și să faci, treaptă după treaptă, loc virtuților în viața ta.

La această dată, atât m-am priceput să vă spun, dragile mele copile.
Cu iubire, Mama.

Reclame

2 gânduri despre „Scrisoare pentru fiicele mele și nepoata mea

  1. Minunate cuvinte, bine-venite in egala masura pentru toate fiicele acestei lumi, indiferent din ce generatie sunt! Schimbarea, perfectionarea, dezvoltarea pot avea loc oricand, atunci cand simti si vrei sa se intample, indiferent ca esti fiica, mama sau bunica insa, cu cat se intampla mai devreme in viata, cu atat ele sunt mai benefice, si efectul lor este mai vizibil in deciziile si alegerile facute ulterior, influentand in bine viata personala, implicit a celor din jur si in consecinta chiar a societatii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s